Kunskapstavlan

Kunskapstavlan® skapar design som förmedlar kunskap. För alla rum, för honom och henne, för stor och liten. Våra prints finns i  format; 30x40 cm.

Alla prints från Kunskapstavlan® signeras med vårt handpräglade sigill varav varje tavla är unik. Kunskapstavlan® trycks på ett ekologiskt och åldesrbeständigt premiumpapper som både är certifierade med FSC och EU Ecolable. Kunskapstavlan® produceras i Sverige på vårt Svanen certifierade tryckeri.

HISTORIEN BAKOM KUNSKAPSTAVLAN®
Kunskapstavlan® grundades 2016 av vännerna och tidigare kollegorna Agneta Norlin och Jennie B Lindfors; Vi ville skapa något mer än bara vacker konst. Vi såg möjligheten att kombinera ”nytta med nöje – att få in kunskapen vackert och lekfullt paketerad i hemmet. Vi ville göra kunskapen en del av vardagen.

Vårt första, och viktigaste projekt, var våra livräddningstavlor - The Life Collection. De flesta går i dag denna kurs som nybliven förälder men kunskapen glöms tyvärr ganska snabbt. Vi skapade då dessa två tavlor som påminner och ger den där "automatiska" repetitionen man behöver för att hålla kunskapen färsk. Denna kollektion blev direkt mycket uppskattad och uppmärksammad. Vi kallar det "Livräddande design". Under åren har det även hunnit bli kollektioner för både kök, barnrum och även om Sveriges Flora och Fauna. Hemsidan lanserades i juli samma år och i dag är Kunskapstavlan® en heltidssysselsättning för oss båda. En underbar kommentar vi ofta får är hur mycket det uppskattas att bara stå framför våra tavlor, att betrakta och att lära – att vara i nuet.

Produkter
12 36 72
 • Kunskapstavlan
  Här hittar du alla de där viktiga grundreceptem man "bör kunna". Den perfekta...
  295 SEK
 • Kunskapstavlan
  Alla smarta husmorstips samlade på en tavla. Här hittar du bland annat bästa ...
  295 SEK
 • Kunskapstavlan
  En länge efterfrågad tavla med alla de viktiga innertemperaturerna för kött, ...
  295 SEK
 • Kunskapstavlan
  Tillsammans med Life in Mind har kunskapstavlan tagit fram de absolut viktiga...
  425 SEK
 • Kunskapstavlan
  Rolig inredningsdetalj med mått i köket. Ram ingår ej. Finns Poster Hanger i ...
  295 SEK
 • Kunskapstavlan
  NYHET! Trendig posterhängare i obehandlad solid ek och svarta band i äkta läd...
  225 SEK
 • Kunskapstavlan
  Till hen som behöver lära sig att tvätta. Lär ut tvättsymbolerna så att tvätt...
  295 SEK