Hem » Badrumsinredning » Förvaring & Snygga speglar

Förvaring & Snygga speglar

I badrummet kan man stänga in sig och ägna sig helt åt sig själv en stund. Ta en dusch eller ett härligt avkopplande bad. Att göra badrummet till en oas där vardagen kan få vänta utanför ett ögonblick är en lyx. Men ibland hinner vi inte dit, då ska produkterna du har i ditt badrum vara praktiska och fungera perfekt för dig för att du ska hinna till jobbet i tid. Som en sminkspegel på väggen eller en tvålpump eller varför inte en snygg handduksförvaring.

Bland våra accessoarer hittar du redskapen. Här finns det uppblåsbara fotbadet från Bosign, förstoringsspegel med magnet, sminkspegel som kan monteras på vägg, men också korgar och lådor att förvara dina produkter i. Att skapa ordning och reda gör att du spar tid och slipper stressa. Blomus med sin elegans och stilfullhet har tagit fram produkter för förvaring till ditt badrum som lyfter din inredning till nya höjder.

Simplehuman sminkspeglar - Ståendes eller på monterad på väggen

Hos oss hittar du sminkspeglar från Simplehuman. Speglarna har en hög kvalitet och ger dig de bästa förutsättningar att lyckas med din make up. De sensorstyrda speglarna från Simplehuman tänder automatiskt lampan när man närmare sig spegeln med ansiktet. Belysningen simulerar naturligt dagsljus. Sminkspeglarna finns i många olika färger, storlekar samt att några kan monteras på en vägg. Det är lätt att hitta din favorit!

Förvaring & Snygga speglar
Produkter
12 36 72