Hem » Badrumsinredning

Några varor från Badrumsinredning

Stilren badrumsinredning från Mikadesign. Badrummet är ett av våra viktigaste utrymmen i hemmet och vilken inredning man har spelar en stor roll. I badrummet skall du kunna koppla av och njuta en stund. En bra badrumsinredning är både praktiskt och lättskött samtidigt som det blir vackert med matchande färger och med härliga och stilrena produkter och badrumstillbehör.

Här hittar du bland annat duschdraperier, tvålpumpar, speglar, toalettborstar, soptunnor, soppåsar och pedalhinkar. Vi har även härliga doftljus och annat smått och gott för ditt välbefinnande samt hyllor, förvaringspåsar, tvättkorgar och tvättsäckar och mycket annat. Handla din badrumsinredning online för bra priser och snabb leverans!

Välkommen in på badrumsavdelningen! . 

Badrumsinredning
Produkter
12 36 72
Totalt 198 poster
Sida 3 av 6
1 2 3 4 5 6

Badrumsinredning med personlighet

Det är detaljerna som ger din badrumsinredning personlighet. Ett vackert duschdraperi, en fin badrumshylla och en snygg spegel ger karaktär och personlighet. Samtidigt vill man ha ordning och reda och hänga handdukarna på en fin handdukstork, lägga kläderna i en praktisk och snygg tvättkorg och ställa duschtvålen på en elegant duschhylla. Hos oss hittar du garanterat något som kommer göra ditt badrum och din inredning personligt.