Hem » DISKA

Några varor från DISKA

Att diska är kanske inte det roligaste som finns, men det går att få det mer bekvämt och lustfyllt med bra hjälpmedel och en miljö som man trivs i.

Här hittar du t.ex diskställ som du själv designar efter ditt behov, andra fräcka diskställ, snygga och praktiska diskset som samlar allt som har och gör med diskning på ett ställe,designade diskborstar med utbytbara borsthuvud, disktrasehållare, smarta krokar, pluringar och mycket mer.

Välkommen in i din inredningsbutik på nätet!

DISKA
Produkter
12 36 72
Totalt 51 poster
Sida 1 av 2
1 2


Diskställ från Simplehuman

Vi har flera olika snygga diskställ från Simplehuman att välja mellan. Har du höga krav så rekommenderar vi ett diskställ med sarg av borstat rostfritt stål med fingeravtryckssäker yta. Diskstället har flera smarta finesser som exempelvis inbyggd dräneringspip som är vridbar 360 grader. Det finns hållare för vinglas, dricksglas och för bestick och andra verktyg. Vi har också vita och gråa diskställ med bestickhållare med inbyggt flexibelt droppskydd som går att rotera 360 grader för att avleda vattnet till diskhon. Diskstället passar perfekt att placera i diskhon eller på bänkskivan. Behöver du ett litet mindre diskställ så har vi ett kompakt ställ tillverkat med rostfri tråd. Det är ett ställ som passar bra för dig med lite mindre disk eller litet utrymme.

Disktrasor, bordsavfallsbehållare, diskmedelspumpar med mera

Här finns små jättefina bordsavfallsbehållare som du kan placera direkt på diskbänken eller matbordet. Avfallsbehållarna från Simplehuman finns i svart, vit och i borstat stål. Placera disksvampen och diskborsten elegant i diskhon med denna otroligt snygga hållare. Diskborstehållare finns i rostfritt utförande och passar de flesta diskhoar. Är du ute efter mer eleganta disktrasor? Om du är trött på den vanliga disktrasan och vill ha lite mer elegans när du torkar av diskbänken eller matbordet så har vi riktigt fina disktrasor till dig. Här hittar du disktrasor i härliga mönster och färger från kända varumärket Malin Westberg. Disktrasorna finns i flera olika motiv. Här hittar du även praktiska och snygga diskmedelspumpar som blir en del av inredningen. Ställ en diskmedelspump sidan om kranen för att underlätta diskningen samtidigt som det ser snyggt och elegant ut. Vi har både små och stora diskmedelspumpar i det klassiska vita fiskbensmönstret. Vill du ha ett lyxigt sätt att tvätta händerna på, eller använda som diskmedelspump, så gör du det med vår riktigt eleganta skumtvålpump med sensor från Simplehuman.