Hem » DISKA » Diskställ & Förvaring

Diskställ & Förvaring

Köket är hemmest hjärta, det är här all mat ska lagas, bröd bakas och morgongröten micras. Men här vill vi också kunna umgås, gemensamt med familjen fixa fredagstacos eller bara ta ett glas vin och prata. För att få den där härliga känslan i köket så vill vi skapa ordning och reda.  Vi har rostfritt diskställ och disktillbehör som gör det lite lättare att skapa ordning.

Rostfritt diskställ för alla kök

Här hittar du rostfritt diskställ just efter ditt behov. Simplehumans diskställ finns i många olika utförande. Alla har snygg design och smarta funktioner. Diskställen finns i olika storlekar vilket gör det lätt att hitta ett diskställ som passar in i ditt kök.
Många diskställ är utrustade med massor av smarta finesser som t.ex. inbyggd dräneringspip, vridbar 360 grader, som leder ner torkvattnet i diskhon och möjliggör valfri placering av diskstället på längden eller bredden. Hållare för bestick och andra verktyg.

Snygga disktillbehör

Visst vill vi ha diskborste och diskmedel nära till hand. Ta då en titt på våra snygga disktillbehör. Med våra snygga diskset och diskhinkar så kan du förvara dina prylar både snyggt och praktiskt.

Diskställ & Förvaring
Produkter
12 36 72