Hem » Badrumsinredning » Soptunnor & Avfallskärl

Soptunnor & Avfallskärl

Här hittar du soptunnor och avfallskärl för alla dina behov. Små praktiska pedalhinkar för det lilla badrummet till en stor pedalhink för ett större rum. Stora sensorstyrda avfallskärl med sortering för köket, kontoret eller arbetsplatsen.
Med de olika designerna blir det enkelt att hitta något som just passar vad du behöver. Många av våra avfallskärl har sortering inuti så du får alla din sophantering i en och samma soptunna.

Vi vill tro att även soptunnor och pedalhinkar kan få en bra plats i inredningen oavsett om dem är små eller stora. De snygga färgerna och gedigna designen gör att du vill ha din soptunna eller pedalhink framme så den syns. Läckra färger, storlekar och former för alla stilar. Även locken är designade så de passar i olika utrymmen.

Mycket mer än bara en pedalhink!

Simplehumans soptunnor och pedalhinkar har alla minst 5 års garanti, många med hela 10 års garanti. De finns många smarta funktioner som bland annat sensor och röststyrning. Deras soptunnor och pedalhinkar är mjukstängande och de flesta är behandlade med Nano-silver clear coating som gör så att smuts och bakterier hålls borta från ytan. Självklart finns det avfallspåsar som passar just den tunnan du väljer. Om du letar efter en liten eller en stor pedalhink så finns det många storlekar att välja mellan vilket gör det lätt att hitta en som passar till just ditt hem. 

Hittar du din favorit pedalhink i Zone of Denmarks serier så passa på att matcha hela badrummet i dessa snygga färger. Här har vi matchande tvålpumpar, tandbortsmuggar och toalettborstar i samma färger.

Soptunnor & Avfallskärl
Totalt 114 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4