Hem » INREDNING » Vackra ljus

Vackra ljus

Vackra ljus kan man aldrig få för många av!

Här säljer vi våra särskilt omtyckta blockljus, kulljus och antikljus från Vio ljusfabrik. Ljus som betyder extra mycket för oss då de är Svensktillverkade och produceras på nära håll från oss. De har lång brinntid, rinner ej och riktigt snygga att se på. Välj mellan pärlemoskimmer, klarlack eller matta ljus!!

De mest utmärkande ljusen är de stilfulla ljusen som är formade som droppar. Droppljusen kommer garanterat dra uppmärksamhet till sig i ditt hem.

Batteriljus med 3D låga och timer

Dessa fantastiska batteriljus i vax från Piffany Copenhagen är så verklighetstrogna ett äkta ljus som man kan komma. UYUNI-ljusen har ett mjukt fladdrande LED-ljus på toppen av en bas av vax. Du får den underbara atmosfären av tända ljus, utan några av de skadliga kemikalier som frisläpps från vanliga vaxljus. Skapa en vilsam och härlig atmosfär med känslan av tända ljus, med utan att oroa dig för att glömma släcka. Ljuset har en inbyggd timer vilket gör att det tänts och släcks atoumatiskt. Du kan slappna av och bara njuta batteriljusen.

Inred med blockljus LED låga i 3D

Att skapa stämning i ditt hem gör du lätt med batteriljus från Piffany Copenhagen. De fina blockljusen i många olika storlekar gör att det lätt går att kombinera i olika höjder. När höstens mörker kommer eller när sommarkvällarna är regninga är det lika mysigt med tända ljus. Blockljusen från UYUNI har en otroligt verklighetstrogen LED låga i 3D som skapar en känsla av hemtrevnad.

Vackra ljus
Produkter
12 36 72