Mikadesign.se startade år 2007 med butik i Skövde som franchisetagare hos den danska kedjan Zone. Efter ett par år blev den fristående butik och i november 2009 öppnade webbshopen.

Mikadesign.se ägs och drivs idag av Annika Thorild och Sofia Thuvesson. Vi har länge haft en längtan efter att driva något eget företag, vilket gick i uppfyllelse hösten 2014 när vi tog över mikadesign.se. Våra intressen för heminredning och genomtänkta designlösningar styr valen av produkter till webbshopen.

Detaljerna i hemmet ska vara snygga, stilrena och inspirerande men de ska även vara praktiska att använda. Vi letar alltid efter nya inrednings produkter som underlättar i hemmet. Vi vill ha snygg design och funktion i vardagen och det är ledstjärnan i webbshopen.

Danska Zone är fortfarande en av mikadesign.se största leverantörer. Deras produkter utmärker stil, design, färg och praktisk funktion. Vi köper även in heminredningsprodukter från andra leverantörer i Danmark, Tyskland och Sverige som vi tycker passar in i vår inredningsbutik.

Vår strävan är att DU som kund ska känna att du får personlig service och ett gott bemötande därför är Du alltid välkommen med frågor funderingar om produkter och utbud. Maila eller ring oss gärna, vi svarar alltid snabbt på mail!

Address

AnSo Heminredning AB
Ledsgården 1
52153 Floby

Contact

Mail: butiken@mikadesign.se
Telefontid mellan 9-12 0702564064, 0706073692