Hem » INREDNING » Aromaterapi by KLINTA - Upplyftande Citrongräs & Apelsin

Aromaterapi by KLINTA - Upplyftande Citrongräs & Apelsin

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
199 SEK

Beskrivning

 

Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och välmående. Aromaterapi är en kollektion av doftljus speciellt utformade för meditation, yoga, massage och mindfullness. Rena och naturliga basoljor blandas med väl utvalda eteriska oljor som hjälper dig att framkalla just den känsla som du eftersöker, oavsett om det är energi, lugn eller lycka. Givetvis är ljuset fritt från parabener, mineraloljor och färgämnen. FULL AV naturliga oljor, fantastiska dofter och veganska nyttigheter.

Om just dessa eteriska oljorna:

Behöver du lite extra energi? Citrongräs & Apelsin har en mycket ren och frisk citrusdoft som är uppiggande och energigivande både för kropp och själ. Funkar lika bra under morgon-yogan för mental energi som under läxstunden då den faktiskt även är koncentrationshöjande. Här har du helt enkelt ett perfekt ljus om du vill piggas upp.

Gör så här:
Skapa din egna bekväma zon. Justera ljus, temperatur och ljud till vad som passar dig. Lägg till din favorit musik eller njut av tystnaden. Sätt/lägg dig bekvämt med eventuella kuddar och filtar. Tänd ditt ljus och placera nära. Andas djupt och sakta och känn hur de eteriska dofterna fyller dina sinnen. Blunda. Tänk på saker som får dig att må bra eller tänk på ingenting alls. Njut. Stanna kvar så länge du kan och vill. Avsluta sakta och tacka dig själv för denna stund. Ett perfekt må-bra-ljus! Och så doftar det fantastiskt gott också!

 

Doft av upplyftande Citrongräs & Apelsin för extra energi!

Doft av Rökelse & Cederträ för en god avslappning!

 

Läs mer

Specifikation

Artnr: K2002-2

Omdöme

Lämna ett omdöme

nFx38r
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Klinta
     Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och vä...
    199 SEK
  • Klinta
    Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och väl...
    199 SEK