Hem » INREDNING » Doftljus » Aromaterapi by KLINTA - Avslappnande Rökelse & Cederträ

Aromaterapi by KLINTA - Avslappnande Rökelse & Cederträ

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
199 SEK

Beskrivning

 Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och välmående. Aromaterapi är en kollektion av doftljus speciellt utformade för meditation, yoga, massage och mindfullness. Rena och naturliga basoljor blandas med väl utvalda eteriska oljor som hjälper dig att framkalla just den känsla som du eftersöker, oavsett om det är energi, lugn eller lycka. Givetvis är ljuset fritt från parabener, mineraloljor och färgämnen. FULL AV naturliga oljor, fantastiska dofter och veganska nyttigheter.

Om just dessa eteriska oljorna:
Vill du slappna av lite mer? Rökelse & Cederträ är en fantastisk meditationsolja som jobbar för att både din kropp och själ ska släppa spänningar, ångest, stress och negativa känslor. Sammanslagningsvis har du här ett perfekt ljus om du behöver eller vill känna dig lite mer avslappnad. Och så doftar det fantastiskt gott också!

Gör så här:
Skapa din egna bekväma zon. Justera ljus, temperatur och ljud till vad som passar dig. Lägg till din favorit musik eller njut av tystnaden. Sätt/lägg dig bekvämt med eventuella kuddar och filtar. Tänd ditt ljus och placera nära. Andas djupt och sakta och känn hur de eteriska dofterna fyller dina sinnen. Blunda. Tänk på saker som får dig att må bra eller tänk på ingenting alls. Njut. Stanna kvar så länge du kan och vill. Avsluta sakta och tacka dig själv för denna stund. Ett perfekt må-bra-ljus! Och så doftar det fantastiskt gott också!

Doft av Avslappnande Rökelse & Cederträ!

 

 

 

Läs mer

Specifikation

Artnr: K2003-1

Omdöme

Lämna ett omdöme

PJm3
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Klinta
      Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och ...
    199 SEK
  • Klinta
    Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och väl...
    199 SEK