Hem » INREDNING » Doftljus » Doftljus Litchi & Svarta vinbär

Doftljus Litchi & Svarta vinbär

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
185 SEK

Beskrivning

Vi är så glada att ha Yvelis doftljus i vårt sortiment. Doftljusen tillverkas i det vackra Roslagen. Det är svensktillverkat och miljövänligt! I ljusen används rapsvax i tillverkningen. Rapsvax är 100% naturligt och förnyelsebart och därför miljövänligt.

De bästa råvaror används i alla produkter och är tillverkade för hand. Ljusen doftsätter vi med doftoljor av hög kvalitet eller eteriska dofter. Ljusen ränds i ett svagt vitfärgat frostat glas med trälock av bok med etsad Yvelis logotype.

Vaxet är inte genmodifierat eller testat på djur. De doftoljor och eteriska oljor som används är noga utvalda och av högsta kvalitet. Vekarna är av bomull och innehåller inget bly.

Eftersom rapsvax är ett vegetabiliskt vax kan det ibland bildas sk. frost, ojämn yta eller missfärgningar. Det är inget som påverkar hur ljuset brinner eller hur det doftar, utan är helt enkelt så det blir med rapsvax och inget man kan ändra på utan att tillsätta olika tillsatser. Och det är något vi vill undvika!

Varumärke: Yvelis
Doft: En underbart fruktig doft av litchi och svarta vinbär. Toppnoter är litchi, blodgrape, päron och pion med ett hjärta av rosor, viol och persika. Som bas i denna härliga doft känner man hallon, vanilj och mysk.
Mellan ljus: Brinntid upp till 45 tim, nettovikt ca 180 g


Skötselråd:
- Låt ljuset brinna ca 3 tim år gången, något längre för de största ljusen och något kortare för de minsta. Bränner du ljuset för korta stunder i taget så brinner ljuset ner i mitten och bildar en tunnel.

- Ställ inte ljuset på en ömtålig yta, tänk på att glaset kan bli varmt, särskilt när ljuset brunnit ner en bit i glaset, och kan då skada underlaget.

- Innan du tänder ditt ljus, korta ner veken vid behov till ca 0,7 cm, detta för att undvika att veken sotar och att lågan blir för hög. Detta gäller även trävekar, nyp bort det brända, svarta på veken vid behov.

- När du släckt ljuset, centrera veken innan vaxet svalnat om det behövs.

- Släck ljuset om lågan blir för hög eller sotar mycket. Låt ljuset svalna helt, korta ner veken och tänd igen.

- Spill av rapsvax tas bort med varmt vatten och tvål eller såpa. Glasbehållaren kan lätt diskas ren och användas till annat.

- Håll ditt ljus undan från solljus för att förhindra färgförändring, det gäller även vita ljus som kan bli gula av solljus. Förvara ditt ljus torrt och temperaturen bör inte överstiga 28 grader eller vara under 10 grader för att förhindra deformering och sprickbildning.

 

Läs mer

Specifikation

Artnr: Y-litchi&svartavinbar

Omdöme

Lämna ett omdöme

pqmx6S
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Yvelis
  Vi är så glada att ha Yvelis doftljus i vårt sortiment. Doftljusen tillverkas...
  185 SEK
 • Yvelis
  Vi är så glada att ha Yvelis doftljus i vårt sortiment. Doftljusen tillverkas...
  185 SEK
 • Yvelis
  Vi är så glada att ha Yvelis doftljus i vårt sortiment. Doftljusen tillverkas...
  185 SEK
 • Yvelis
  Doftpinnar med en miljövänlig bas gjord av förnyelsebara råvaror. Doftsatt me...
  149 SEK
  ( 299 SEK)